MOAR – sådan får du hvilepuls i hverdagen

Boganmeldelse 

MOAR – sådan får du hvilepuls i hverdagen

Af Charlotte Højlund

Er der stress på i hverdagen og kunne du tænke dig en nemmere hverdag for dig selv og dine børn – så er denne bog lige noget for dig! Måske kender du allerede 7-børnsmoren fra TV2´s aktuelle program”Vores virkelig store familie”? Eller måske har du læst hendes ugentlige klumme i 24timer? I bogen kommer du lige ind i hendes hjerte for børnefamiliers trivsel.

I MOAR deler Charlotte Højlund generøst ud af sine erfaringer som mor. Lige fra hvordan du får dine børn til at give en hånd med, til hvordan du ”skynder dig langsomt”, eller skruer ned for ambitionerne.  Og mange andre enkle mantraer, der giver mere ro i hverdagen for både mor og børn.

Bogens unikke kombination af hudløs ærlighed, sund fornuft og skøn humor giver dig som læser lidt af en tur. Du får både masser af aha-øjeblikke og gode grin, men af og til også blanke øjne – som når du genkender følelsen af at komme til kort og måtte sige undskyld til dit barn.

Først og fremmest bobler bogen af inspirerende ideer, der er ligeså jordnære som forfatteren. For bogen hævder ikke at have alle løsninger, men er Charlottes bud på mere nærvær og trivsel i den moderne familie – om der er en, to, tre eller mange børn.  Eksempelvis når talen falder på regler, der ifølge forfatteren til for at brydes: ”Derfor spørger jeg også tit mig selv: ”Er det her vigtigt?” og ”hvorfor er det vigtigt?”

Jeg slugte bogen på 2 dage. Overgav mig til den velskrevne, rammende og autentiske beskrivelse af livet som mor til 7. Den befriende ærlighed, sammen med den anerkendende holdning til læseren, sammenfattes bedst med hendes egne ord: ”Vi skal tilbage til at bruge vores sunde fornuft. Tilbage til at stole på at det her med at være forældre kan vi faktisk godt”.

Glæd dig til at læse ”MOAR” –  hvilepulsen følger hak i hæl.

Eva Andrea Ditlefsen

Storfamilie-ekspert og Mødrecoach

Læs mere om eller køb bogen MOAR – sådan får du hvilepuls i hverdagen her

Deltag i debatten...

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!