Udskift dit barns garderobe kvit og frit

På søndag den 11. marts holder det økologiske og bæredygtige tøjfirma Katvig deres første tøjbyttebørs. Konceptet er enkelt: Find det gamle tøj frem for gemmerne og byt det til smag og størrelse der passer.

Byt dit brugte Katvigtøj. Find det gamle Katvigtøj frem fra gemmerne, eller find det i skuffen, som dit barn er tæt på at vokse ud af, og tag det med til premieren på Katvigs Tøjbyttebørs. Princippet er enkelt: Når du ankommer,
bliver dit tøj sorteret efter størrelse, hvorefter du kan finde et tilsvarende antal genstande at tage med hjem.

I England viste en nylig undersøgelse, at englænderne i gennemsnit bruger deres tøj 6 gange, før de smider det ud. I USA viste en undersøgelse for nogle år siden, at 21% af alt tøj aldrig forlader garderoben, efter det er købt. Og der er ingen grund til at tro, at det skulle være meget anderledes i resten af den vestlige verden. Med Katvigs Tøjbyttebørs ønsker Katvig at gå forrest i kampen mod det bevidstløse forbrug, der æder vores sparsomme ressourcer op og lader tøjfirmaer spekulere i dårlig kvalitet.

Vigga Svensson byder velkommen på Katvigs hovedkvarter på Christianshavn den 11. marts kl. 19:00. Der vil blive serveret økologiske forfriskninger, og fra 19:15–19:30 vil Vigga holde et kort foredrag om fremtidens tøjforbrug.

Tid: 11. marts kl. 19:00
Sted: Langebrogade 6F 1411 København K
Kontakt: Vigga Svensson / vigga@katvig.dk / +4527243909

 

Katvig er et af verdens mest bæredygtige og innovative tøjmærker. Katvig designer børnetøj af højeste kvalitet og udvikler konstant nye metoder til bedre udnyttelse af eksisterende materialer, så skadelige følgevirkninger på miljøet og naturen helt elimineres. Katvig stiller høje sociale krav til den måde, tøjet produceres, og går også forrest i forhold til udvikling af nye materialer, politiske krav og uddannelse. Katvig bruger ingen fibre, der ikke er miljøvenlige.

Deltag i debatten...

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!