Børn med mælkeallergi

Anette Hjorth-Gravesen er initiativtager til en portal om børn med mælkeallergi – Maelkeallergi.dk. Her kan forældre til børn med mælkeallergi finde masser af hjælp til at håndtere alle de udfordringer der er i hverdagen, når du pludselig skal tage højde for mælkeallergi. Anettes baggrund for at kunne hjælpe og vejlede disse forældre er, at hun selv har en søn, på nu 9 år, der har haft mælkeallergi siden han var 4 måneder.

Maelkeallergi.dk

1-2 % af alle børn mellem 0 og 1 år har mælkeallergi. Udover den ”rene allergi”, er der også mange der har intolerance overfor enten mælkeproteinet eller laktosen. De tæller ikke med i statistikken, og derfor er antallet af børn, der har problemer med mælk, sandsynligvis meget større. Intolerance kan fx vise sig ved snot, hoste, astma, slim i halsen, ondt i ørene, behov for at rømme sig, prutter, dårlig ånde, diarre, forstoppelse, udflåd, eksem, ondt i maven, hyperaktivitet mm.

På Maelkeallergi.dk finder du fx en Fødevareguide, som kan være en stor hjælp i forbindelse med indkøb. Der er en stor Online Kogebog med masser af opskrifter på lækkert bagværk, nem hverdagsmad osv. Siden er bygget op så du enten kan vælge BABY, VUGGESTUE, BØRNEHAVE eller SKOLE. Her er informationerne sorteret efter barnets alder. Du kan også vælge INGEN ERFARING, LIDT ERFARING, EN DEL ERFARING eller MEGET ERFARING. Her er informationerne sorteret efter hvor meget du kender til mælkeallergi i forvejen.

BØRN MED MÆLKEALLERGI har lige lanceret KlubMælkeallergi. Her får du masser af ekstra fordele. Blandt andet er der mulighed for at få gratis rådgivning, i forbindelse med det at have mælkeallergi, af klinisk diætist, sundhedsplejerske, allergiekspert, lykkementor og pædagog. Der er mulighed for at få kontakt med ligestillede på forskellig vis, og adgang til den udvidede Online Kogebog med endnu flere opskrifter. Her finder du fx alle de opskrifter, du har brug for til en perfekt børnefødselsdag uden mælk, og opskrifterne til julens lækkerier.

Åbent hus i KlubMælkeallergi
Lige nu kan du kigge indenfor i ”klubben” helt gratis. KlubMælkeallergi holder nemlig Åbent Hus indtil 23. oktober kl. 21.00. I denne periode kan du få fri adgang, og se om KlubMælkeallergi er noget for dig. For at komme til Åbent Hus skal du blot sende en mail til klub@maelkeallergi.dk og skrive JEG VIL GERNE TIL ÅBENT HUS i emnefeltet.

Deltag i debatten...

Her kan du skrive en kommentar eller en anmeldelse af artiklen

Hvis du ønsker at få vist dit billede eller jeres logo sammen med kommentaren/anmeldelsen, så anskaf en gravatar!